Naima el Azzouzi

Gemeenteraadslid

Wie ben je?

Mijn naam is Naima el Azzouzi en ik ben twintig jaar oud. Geboren en getogen in Roosendaal.

 

Wat doe je?

Ik studeer journalistiek en zit nu in mijn laatste jaar. Ik loop op het moment stage bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap als bedrijfsjournalist. Daarnaast werk ik in het weekend in een schoenenzaak en heb ik zo nu en dan schrijfklussen op freelancebasis.

 

Waar ligt je hart?

Positiviteit brengen en mensen blij maken met wat ik doe; of het nu een artikel schrijven is of de juiste schoenmaat voor ze vinden tijdens mijn werk. Daarnaast heb ik een grote liefde voor schrijven.

Waar ik me voor wil inzetten is de jeugd en de diversiteit. Roosendaal barst van de mooie mensen en die wil ik samen laten komen tot één geheel. Daarnaast wil ik wat kunnen betekenen voor de jeugd. Als jongere voelt het soms alsof de politiek veel te ver weg is of niks voor hen doet en dat snap ik. Dat heb ik ook ooit gehad, maar dat is ook veranderd.

 

Wat betekent Roosendaal voor jou?

Roosendaal is voor mij tot rust komen na een drukke dag op school in Tilburg of in Den Haag op mijn stage. Ik woon hier al mijn hele leven en heb hier mijn plekjes en mijn mensen. Tilburg en Den Haag zijn heel leuk, maar thuiskomen in Roosendaal blijft toch altijd het fijnste.