Annette Gepkens

Gemeenteraadslid

Wie ben je?

Ik ben Annette Gepkens en woon al jaren in het centrum van Roosendaal. Omdat ik al eerder lid ben geweest van de gemeenteraad van Roosendaal, wil ik mijn kennis en ervaringen delen met de nieuwelingen en jongeren op de kieslijst en ze terzijde te staan.

 

Wat doe je?

Ik ben sinds kort met pensioen en doe nu vrijwilligerswerk voor maatschappelijk betrokken organisaties. Bij stichting Fort Sabina.nl en stichting Beschermingsbewind Meerderjarigen vervul ik nu een bestuursfunctie. De laatste jaren heb ik ook fulltime als hoofd gewerkt als van de af­de­ling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling bij een andere gemeente.

 

Waar ligt je hart?

Als echte GroenLinkser ligt je hart zeker bij duurzaamheid. Maar ik kijk daar graag wat breder naar dan alleen het gebruiken van windmolens of zonnepanelen. Duurzaamheid is wat mij betreft meer a way of life. Het is ook de manier waarop je met bestaande gebou­wen omgaat, of het betrekken van iedereen bij de samenleving.

Ik ben ook werkzaam geweest op het sociale domein met mensen die ondersteuning nodig hadden op het gebied van jeugdzorg, WMO en de participatiewet. Gezien mijn vrijwilligerswerk ben ik ook zeer geïnteresseerd in de cultuurhistorie.

 

Wat betekent Roosendaal voor jou?

Roosendaal is voor mij thuis zijn. Ik wandel er graag of ga gezellig uit eten in het centrum met vrienden. Er wonen hier allerlei mensen. Zowel jong als oud, groot en klein en daar geniet ik van. Het is de plek waar ik me thuis voel in mijn huisje.