Over haar terugtreden zegt ze: ‘In 2018 begon ik aan deze mooie taak tijdens mijn studententijd. Het combineren van de gemeenteraad en mijn studie ging mij goed af. Inmiddels ben ik afgestudeerd en sinds maart 2022 werkzaam bij ProRail, grotendeels in Utrecht.

De afgelopen maanden heb ik een poging gedaan om mijn fulltime baan, privé leven en raadswerkzaamheden met elkaar te combineren, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat dit voor mij persoonlijk te intensief is en dat ik niet meer de kwaliteit kan leveren die ik nastreef in de Raadszaal.

Met een glimlach, en een kleine traan, kijk ik terug op deze mooie jaren waarin ik heb mogen bijdragen aan onze mooie gemeente Roosendaal.’

 

Mart Reijman neem haar plaats in de raad in. Hij begon aan deze raadsperiode al als burgerraadslid. Samen met zijn vrouw runde hij de afgelopen vijftien jaar een Gezinshuis. Reijman: ‘Ik wil me nu graag op een andere manier voor de maatschappij inzetten. Als gemeenteraadslid voor GroenLinks zie ik daarvoor vele mogelijkheden.’

Reijman stond op plaats vijf op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Plek vier was voor Annette Gepkens, die dus als eerste in aanmerking zou komen voor de opvolging. Maar zij ziet om persoonlijke redenen van deze plek af. Ze blijft wel burgerraadslid.